België

Onze snelle, veilige fijndistributie in België heeft ons een goede naam bezorgd. We informeren u actief en springen flexibel met uw wensen en wijzigingen om.

Direct indicatieprijs opvragen voor uw transport via de online rekentool?

Distributie België

24 uursleveringen aan bedrijven

Distributie in België is bij Bas-onderdeel Hereijgers Benelux Transport in vertrouwde handen. Al sinds 1929 regelt Hereijgers de fijndistributie voor de Belgische, zakelijke markt. De groepagespecialist heeft er een goede reputatie opgebouwd. U kunt erop rekenen dat uw zending in 24 uur op plaats van bestemming is. Bezorgd door Hereijgers-chauffeurs of onze Belgische distributiepartner. Altijd veilig en op tijd.

Tijdschema 24 uursdistributie België
Zending ophalen (door ons)
Zending aanleveren (door u)

Dag A
Zending voor 15.00 uur aanmelden
Zending voor 15.00 uur aanmelden

Dag B
Zending ophalen, sorteren en groeperen in crossdock Etten-Leur (NL)
Zending aanleveren tussen 08.00 en 17.00 uur bij crossdock Etten-Leur (NL)

Dag C
Aflevering zending

Laden en lossen met eigen middelen
Bent u in de stad of in een afgelegen gebied gevestigd? Met onze wendbare vrachtauto´s weten we u overal te bereiken. U hoeft geen magazijnuitrusting te hebben. We lossen en laden volledig met eigen middelen en beschikken over een automatische los- en laadklep en een elektrische pallettruck (EPT).

Direct contact met onze België specialist

Bereken de prijs voor uw transport

Online rekentool
reacties binnen 30 minuten op werkdagen

Distributie Zuid-België door Hendrikx

Distributie Zuid-België door Hendrikx

We distribueren in heel België: via eigen chauffeurs of via onze distributiepartner Vervoer Hendrickx uit Sint-Truiden. Elke nacht wisselen we lading uit. Hendrickx levert onze zendingen in Zuid-België af (postcodegebieden 4700-4990, 5500-5680, 6400-6997). Wij bezorgen voor hen in Nederland.

Samenwerkingspartners

Uniek driver+ programma voor onze chauffeurs

Het doel van ons programma Driver+ is u te verzekeren dat goederen veilig en op tijd aankomen. Via rijstijlanalyses stimuleren we chauffeurs efficiënter te rijden. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid.

Driver+