Luxemburg

Minimaal 2x per week verzorgen wij met onze regionale vervoerspartner de distributie van uw bedrijfs-goederen in Luxemburg. Veilig en binnen 24 uur.

Direct indicatieprijs opvragen voor uw transport via de online rekentool?

Distributie Luxemburg

24 uursleveringen aan bedrijven

Distributie Luxemburg, distributie België en distributie Nederland zijn de drie speerpunten van Bas-onderdeel Hereijgers Benelux Transport. Al sinds 1929 regelen wij de fijndistributie in Luxemburg van grondstoffen, halffabrikaten, onderdelen en goederen. Daarbij zijn wij uw vaste aanspreekpunt. Onze Belgische distributiepartner levert onder onze regie binnen 24 uur uw dozen en pallets in heel Luxemburg af.

Tijdschema fijndistributie Luxemburg
Zending ophalen (door ons)
Zending aanleveren (door u)

Dag A
Zending voor 15.00 uur aanmelden
Zending voor 15.00 uur aanmelden

Dag B
Zending ophalen, sorteren en groeperen in crossdock Etten-Leur (NL)
Zending aanleveren tussen 08.00 en 17.00 uur bij crossdock Etten-Leur (NL)

Dag C
Aflevering zending op maandag of donderdag
Aflevering zending op maandag of donderdag

Op eigen kracht lossen en laden
Met onze wendbare vrachtauto’s weten wij u altijd en overal te bereiken. Of u nu in het centrum van de stad of in de bergen gevestigd bent. Daarbij lossen en laden we volledig met eigen hulpmiddelen. De wagens zijn uitgerust met een automatische los- en laadklep en EPT, een elektrische pallettruck.

Direct contact met onze Luxemburg specialist

Bereken de prijs voor uw transport

Online rekentool
reacties binnen 30 minuten op werkdagen

Uniek driver+ programma voor onze chauffeurs

Het doel van ons programma Driver+ is u te verzekeren dat goederen veilig en op tijd aankomen. Via rijstijlanalyses stimuleren we chauffeurs efficiënter te rijden. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid.

Driver+

Distributie Luxemburg via Hendrickx

Distributie Luxemburg via Hendrickx

Twee keer per week, op maandag en donderdag, leveren wij uw zendingen via onze distributiepartner Vervoer Hendrickx in Luxemburg af. Op dinsdag en vrijdag laden wij de retourzendingen voor België en Nederland. Heeft u vaker zendingen voor Luxemburg? We rijden graag een keer extra voor u.

Samenwerkingspartners

Volg uw zendingen via track and trace

Volg uw zendingen via track and trace

Via ons track-and-tracesysteem blijft u voortdurend op de hoogte van de locatie en status van uw zendingen. Track and trace laat u de verwachte en werkelijke afleverdata en -tijden, en de ondertekende afleverbewijzen zien.

Log in op track and trace