Nederland

Uw goederen binnen 24 uur veilig bezorgd. Is er iets, dan hoort u het direct. Lastminutezending of wijziging? Snel geregeld, want we zijn altijd dicht bij u in de buurt.

Direct indicatieprijs opvragen voor uw transport via de online rekentool?

Distributie Nederland

24 uursleveringen aan bedrijven

Distributie in Nederland is sinds 1929 de specialiteit van Bas-onderdeel Hereijgers Benelux Transport. Onze distributie in Nederland richt zich uitsluitend op bedrijven. Zendingen vanaf twee dozen zijn binnen 24 uur ter plekke. Onze 35 distributiechauffeurs bezorgen voornamelijk in Zeeland en West-Brabant; in de overige regio´s leveren we via zes vaste DistriXL-partners. Voor één doos schakelen we de DPD in.

Schema 24 uursdistributie Nederland
Zending ophalen (door ons)
Zending aanleveren (door u)

Dag A
Zending voor 15.00 uur aanmelden
Zending voor 15.00 uur aanmelden

Dag B
Zending ophalen en vervolgens sorteren en groeperen in crossdock Etten-Leur
Zending aanleveren tussen 08.00 en 17.00 uur bij crossdock Etten-Leur

Dag C
Aflevering zending
Aflevering zending

Volledig zelf laden en lossen op locatie
Misschien is uw bedrijf in het centrum van de stad gevestigd. Of juist in het buitengebied. Met onze wendbare vrachtauto´s kunnen wij overal komen en overal zelf lossen: snel, veilig en gemakkelijk. De wagens zijn namelijk uitgerust met een elektrische pallettruck (EPT) en automatische los- en laadklep.

Direct contact met onze specialist

Bereken de prijs voor uw transport

Online rekentool
reacties binnen 30 minuten op werkdagen

Regionale fijndistributie met DistriXL

Regionale fijndistributie met DistriXL

Als lid van het samenwerkingsverband DistriXL profiteert u bij ons van een hoge dropdichtheid, scherpe tarieven en flexibele service. Vijf nachten per week wisselen zeven regiospecialisten groepage uit: van twee dozen tot twee pallets. De dag erop distribueren zij onze zendingen in hun regio´s. Wij bezorgen die van hen in Zeeland, West-Brabant (postcodegebied 4399-4899) en België.

Samenwerkingspartners

Uniek driver+ programma voor onze chauffeurs

Het doel van ons programma Driver+ is u te verzekeren dat goederen veilig en op tijd aankomen. Via rijstijlanalyses stimuleren we chauffeurs efficiënter te rijden. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid.

Driver+

Volg uw zending via track and trace

Volg uw zending via track and trace

Bent u benieuwd waar uw zending zich bevindt? Of deze gisteren is afgeleverd? Via track and trace volgt u uw zending online. U ziet de verwachte en werkelijke levertijd en kunt hier de getekende CMR-vrachtbrief downloaden.

Log in op track and trace