Slowakije

Transporteert u regelmatig naar of vanuit Slowakije? Maak gebruik van onze vaste lijndienst tussen Etten-Leur en Bratislava voor groepage, LTL en FTL.

Direct indicatieprijs opvragen voor uw transport via de online rekentool?

Transport Slowakije

Vaste lijndienst naar Bratislava

Uw transport naar en van Slowakije is in goede handen van de Slowaakse chauffeurs van onze vestiging in Bratislava; zij kennen de taal, regio’s en gebruiken. Toen veel Italiaanse bedrijven besloten hun productie naar Slowakije en Roemenië te verplaatsen, openden wij onze deuren in Bratislava: de poort naar Centraal- en Oost-Europa. Sinds 2008 rijden we wekelijks tussen Slowakije, Italië en Nederland.

Transport en distributie Slowakije
Zending < 2 pallets:

  • via lijndienst naar onze partner in Bratislava
  • lokale distributie door lokale partners

 

Zending > 2 pallets:

  • direct naar de klant (door-to-doorlevering)
  • door Bas-chauffeurs en door derden

Direct contact met onze Slowakije specialist

Bereken de prijs voor uw transport

Online rekentool
reacties binnen 30 minuten op werkdagen

Directe verbinding Slowakije-Italië

Voor bedrijven uit Italië en de Benelux vervoeren we o.a. grote hoeveelheden grondstoffen naar Slowakije, die vervolgens als gereed product terugkeren. Vanuit onze vestigingen in Bratislava, Cambiago en Etten-Leur zorgen we dat de vele transporten binnen deze landendriehoek op tijd, correct en efficiënt verlopen. In navolging van onze Nederlandse en Italiaanse hub verwachten we ook in Slowakije een eigen distributiecentrum te openen.

Kwaliteitsborging distributiepartners

Kwaliteitsborging distributiepartners

Onze Slowaakse distributiepartners zijn middelgrote, servicegerichte familiebedrijven die volgens onze kwaliteitsstandaarden werken. Afspraken over o.a. de levertijden, werkwijzen en manier van communiceren liggen vast in partnerovereenkomsten. Onze kwaliteitsafdeling meet de prestaties van onze partners regelmatig. Zo houden wij de kwaliteit van onze service hoog.

Samenwerkingspartners

Volg uw zending via track and trace

Volg uw zending via track and trace

U kunt erop vertrouwen dat wij uw zending volgens afspraak afleveren. Zo niet, dan informeren wij u direct. U kunt de status van uw zending ook snel en makkelijk zelf via track and trace controleren. Hier vindt u de verwachte levertijden, werkelijke levertijden en getekende afleverbewijzen.

Log in op track and trace

Driver+ voor veilige, stipte leveringen

Driver+ voor veilige, stipte leveringen

Veilige, stipte leveringen. Dat is een van de voorwaarden die u aan uw transporteur stelt. Via Driver+ stimuleren we onze chauffeurs om hun rijstijl te optimaliseren door zuiniger, schadevrij en veiliger te rijden. Mede hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid.

Lees meer over Driver+