Frankrijk

Heeft u regelmatig transport naar Frankrijk nodig? Wij bieden u een dagelijkse lijndienst, Frans sprekende chauffeurs en fijnmazige distributie in heel Frankrijk.

Direct indicatieprijs berekenen voor uw transport via de online rekentool?

Transport Frankrijk

Dagelijkse lijndienst van en naar Frankrijk

Zet u goederen op transport naar Frankrijk? Of importeert u veel wijn en voedsel vanuit Frankrijk? Onze chauffeurs rijden iedere dag op en neer naar Parijs en Lyon met LTL- en FTL-ladingen (gegroepeerde of volle ladingen). Voor de grotere volumes zetten we double-stacktrailers in. Samen met onze vaste Franse vervoerspartners verzorgen we de fijndistributie in heel Frankrijk: van stadscentra tot buitengebieden.

Transport en distributie Frankrijk
Omvang zending
Transport en distributie Frankrijk

Zendingen ≤ 3 pallets
via lijndienst naar hub in Parijs of Lyon
fijndistributie door lokale partners

Zendingen > 3 pallets
direct naar de klant (door-to-doorlevering)
door eigen Bas-chauffeurs en Bas-materieel

Direct contact met onze Frankrijk specialist

Bereken de prijs voor uw transport

Online rekentool
reacties binnen 30 minuten op werkdagen

Kiest u een langere transittijd? Dan daalt uw vrachttarief. Extra tijd maakt het mogelijk goedkopere, duurzamere modaliteiten in te zetten en zendingen efficiënter te groeperen. Uw vrachtkosten en CO2-uitstoot dalen hierdoor fors.

Smart modal solutions

Samenwerking lokale partners

Samenwerking lokale partners

In Parijs en Lyon zijn de in-, over- en uitslaglocaties van onze Franse logistiek partners gevestigd. Zij werken volgens Bas-kwaliteitsstandaarden, zoals vastgelegd in partnerovereenkomsten. Vanuit de hub in Parijs bedienen we Noord- en Midden-Frankrijk; vanuit de hub in Lyon Zuid-Frankrijk en Corsica.

Samenwerkingspartners