Distributiespecialist voor mkb sinds 1929. Snel, flexibel en voordelig door focus op regionaal distributiegebied. Samenwerking met zes vaste partners in de overige Benelux-regio’s.

 

Binnen maximaal 24 uur veilig door Hereijgers Benelux Transport bezorgd
Bezorgt distributie in de Benelux u zorgen? Komen zendingen vaak beschadigd of te laat aan? Is uw huidige distributeur weinig flexibel? Bas-onderdeel Hereijgers Benelux Transport, reeds actief sinds 1929, bezorgt binnen 24 uur: veilig, op tijd en overal in de Benelux. Van twee dozen tot meerdere pallets. Afhankelijk van de bestemming en omvang van uw lading vervoert Hereijgers zelf of via een van onze regionale distributiepartners.

Distributie België/Luxemburg
Voor distributie in Zuid-België werken we samen met Mert Logistics uit Melle. Elke nacht wisselen we groepage uit. Mert bezorgt onze zendingen dagelijks en binnen 48 uur in Zuid-België (postcodegebieden 4700-4990, 5500-5680 en 6400-6997) en in Luxemburg.

Fijndistributie voor Nederland

Fijndistributie voor Nederland

Als lid van DistriXL profiteert u bij ons van een hoge dropdichtheid, scherpe tarieven en flexibele service. Elke nacht wisselen zeven regiospecialisten groepage uit: van twee dozen tot twee pallets. De dag erop bezorgen ze onze zendingen in hun regio´s; wij bezorgen die van hen in onze regio Zeeland/West-Brabant (postcodes 4399-4899) en België. Eén doos regelen we via DPD.

Samenwerkingspartners

“Gestroomlijnde samenwerking in distributie”

“We vroegen ons af of een logistieke partner wel dezelfde kwaliteit levert als wij onze klanten. Of we op een onberispelijke service en leverperformantie van minstens 97% konden rekenen. Met een KPI die geregeld boven de 99% komt en onze gestroomlijnde samenwerking met de bekwame medewerkers van sales en customer service, beantwoorden de logistieke diensten van Hereijgers volledig aan onze eisen. Daarmee dragen ze bij tot de algemene klanttevredenheid van Niko. Ik raad Hereijgers daarom graag aan bedrijven aan die hun producten snel en correct op de Nederlandse markt wensen te leveren.”

Pierre Harrewyn
Head Customer Delivery | Niko NV

Uniek driver+ programma voor onze chauffeurs

Het doel van ons programma Driver+ is u te verzekeren dat goederen veilig en op tijd aankomen. Via rijstijlanalyses stimuleren we chauffeurs efficiënter te rijden. Hierdoor kunt u rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid.

Driver+

“Een persoonlijke en flexibele service”


“Wat klanten prettig vinden, is dat ze bij ons direct iemand aan de telefoon krijgen die een zending voor ze boekt of vertelt wat de status van hun zending is. Dat ze een mobiel nummer kunnen bellen als zich ´s avonds een probleem voordoet. En dat ze altijd goed geïnformeerd worden. Daarvoor krijgen we vaak complimenten. Ze zijn ook blij dat bij ons alles kan. De deadline om zendingen aan te melden is 15.00 uur. Belt iemand daarna of er twee pallets bij kunnen? Geen probleem, want door onze regionale focus zitten we altijd in de buurt.”

Lorenzo Bas
CEO | Bas Group BV

Volg uw zendingen via track and trace

Volg uw zendingen via track and trace

Waar zijn uw goederen nu? Zijn ze gisteren afgeleverd? Blijf op de hoogte van uw zendingen via ons track-and-tracesysteem. Track and trace laat u de verwachte en werkelijke levertijden, en getekende afleverbewijzen zien.

Log in op track and trace

Totaalpakket logistieke diensten

Totaalpakket logistieke diensten

Fijndistributie maakt deel uit van ons totaalpakket logistieke diensten. Hiermee ontzorgen wij u logistiek, onthaasten we waar mogelijk uw logistieke keten en verbeteren we de efficiëntie binnen uw logistieke processen.

Logistieke ontzorging

Neem vrijblijvend contact op

Ga in gesprek met Bas

reacties binnen 30 minuten op werkdagen