We leveren klanten nu nog sneller

Allround logistiek dienstverlener voor het mkb. Met een logistieke formule op maat, zet uw bedrijf kwalitatief, operationeel en financieel een grote stap vooruit.

Elke Van den Bergh

Feedway Europe NV

Over Bas Group BV

Koploper in servicegerichte logistiek voor mkb

U produceert uw producten met zorg. Het is voor u onacceptabel dat deze tijdens opslag of transport verkeerd verpakt of gelabeld worden, beschadigd raken of te laat op hun bestemming arriveren. Als servicegerichte logistiek dienstverlener helpen wij u uw prestaties verder te verbeteren. Efficiënte warehousing, transport, forwarding en distributie besparen u tijd, kosten en zorgen, en dragen bij aan tevreden klanten.

“We leveren klanten nu nog sneller”


“Het was moeilijk een betrouwbare partner te vinden voor transporten in de Benelux; een partner die onze producten op zeer korte termijn uitlevert en ons steeds correct informeert over planningen en geladen vrachten. We werkten al met Bas Group samen voor transporten naar Italië en Spanje. Bas Group handelde deze altijd netjes af: flexibel, punctueel en met weinig schadegevallen. Daarom verzorgt Bas Group nu ook onze transporten in de Benelux. We beleveren onze klanten nu nog sneller. Dat past perfect bij onze zeer flexibele opstelling naar onze klanten toe.”

Elke Van den Bergh
Feedway Europe NV

Familiebedrijf sinds 1986

Familiebedrijf sinds 1986

Ger en Janet Bas startten in 1986 met twee vrachtauto’s Italbas, gericht op wegvervoer naar Italië. Nu is Bas Group een allround logistiek dienstverlener, gevestigd in Etten-Leur, Cambiago (Italië) en Bratislava (Slowakije). Onze persoonlijke klantbenadering en vernieuwingsdrang zijn altijd gebleven.

Historie

Vernieuwers in logistiek

Vernieuwers in logistiek

Als middelgrote logistiek dienstverlener verrassen wij klanten regelmatig met vernieuwende diensten, creatieve oplossingen, slimme ICT en kostenbesparende initiatieven. Daarom wordt elke afdeling bemand door deskundige, betrokken medewerkers met een gezonde ondernemerszin en frisse denkwijze.

Werken bij Bas Group BV

“Kan niet, bestaat niet”

“’Nee’ kennen wij niet. U krijgt altijd een oplossing aangereikt. Meestal zijn het twee opties, zodat u kunt kiezen. Zo zijn er bedrijven die ons steevast bellen als hun eigen vervoerder niet kan. Bijvoorbeeld als er vrijdagmiddag ergens in Europa nog iets geladen moet worden, dat dinsdag op plaats van bestemming moet zijn. De meeste transporteurs zijn dan al onderweg naar huis en verkopen ‘nee’. Wij denken actief mee en zetten alles op alles om het voor u te regelen.”

Lorenzo Bas
CEO | Bas Group BV

MVO zit in onze genen

MVO zit in onze genen

Al sinds begin jaren ’90 geloven wij in het bewust omgaan met mens en milieu. Driver+ en Smart Modal Solutions bewijzen dat onze maatschappelijke bijdrage goed samengaat met topservice en interessante tarieven. Ons doel is in 2020 tot Nederlands duurzaamste logistiek dienstverleners te behoren.

MVO-initiatieven

Strategische partners

Strategische partners

Ons streven is u de meest rendabele logistieke oplossing te bieden. Indien nodig, schakelen we hierbij andere logistiek specialisten in. We werken wereldwijd strategisch samen met partners in warehousing, forwarding, distributie en fulfilment. ‘Alleen gaan we sneller; maar samen komen we verder.’

Samenwerkingspartners

Kwaliteitscertificaten

Kwaliteitscertificaten

Onze certificaten garanderen u dat de kwaliteit van onze diensten en de veiligheid van uw producten tijdens opslag en transport goed gewaarborgd zijn.

Onze certificaten

Strategie en missie

Strategie en missie

“Wij maken uw logistiek onze hoofdzaak!”

Onze strategie en missie

Neem vrijblijvend contact op

Ga in gesprek met Bas

reacties binnen 30 minuten op werkdagen